Купа Златица 2021

След близо шестгодишно прекъсване, емблематичното състезание по планинско колоездене ‘’Купа Златица’’ се завръща!
На датите между 7 и 9 май ще се проведе първата епична битка от шампионата по планинско колоездене в дисциплината ‘’Спускане”, която ще бъде част от ‘’Vivacom Downhill Series’’. Участието в състезанието ще носи точки за крайното класиране от сериите.
На формата отдолу вече можете да правите вашите регистрации:

Арена на сблъсъка между най-добрите български колоездачи и часовника, ще бъде небезизвестното трасе за спускане, част от ‘’BikeParkZlatitsa’’, намиращо се на горските хълмове над село Църквище.


Оранизаторите от местния клуб ‘’Свободно Измерение’’ обединяват усилия заедно с ”Колоездачен Клуб Хоталич-Севлиево”, за да подготвят голямо шоу и много изненади, както за състезателите така и за всички любители на спорта и планината.
Тъй като страната и светът продължават да са в сянката на ‘’Covid-19’’, всички необходими мерки и средства за намаляване на разпространението на вируса ще бъдат съобразени и предоставени от страна на организаторите за дадения момент.


Ще продължаваме да следим ежедневно ситуацията с вируса и да информираме в случай на промяна! Силно се надяваме, че след тежката 2020, ще имаме възможност отново да сме заедно и да практикуваме любимия спорт!
Информация за хотелската база в региона ще получите в дискусията на страницата скоро. Уведомяваме ви, че сме подготвили голяма площ за къмпинг, където можете да опънете своите палатки и да прекарате незабравими вечери до големия огън.


И така, ‘’Кои ще бъдат новите шампиони на България – Част първа’’ започва в ‘’Златица’’на 9 май!
Очакваме ви!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *